Parul cu volum a fost mereu un deziderat al frumusetii feminine, existand numeroase trucuri la care se apeleaza, insa avand ca dezavantaj efectul de scurta durata.

De aceea, salonul BeautyPlay aduce in premiera in Romania Boost Up, o tehnica inovatoare din Lituania, care ofera parului volum de la radacina, ce se pastreaza pentru o perioada de pana la 6 luni.

Viktorija Petrescu, manager al salonului BeautyPlay, a fost cea care a urmat trainingul Boost Up in Lituania si a hotarat sa aduca aceasta tehnica si in Romania.

Volumul dureaza intre 3 si 6 luni si ritualul de ingrijire este foarte simplu: dupa spalare, parul trebuie uscat cu capul in jos, pentru a pastra cat mai mult efectul. In zona radacinii, daca atingi cu varful degetelor, se va simti ca un puf usor, acesta fiind efectul tehnicii, dar care poate fi usor indreptat cu solutii fixative. Lungimea parului in sine nu este atinsa, el ramanand drept, prin urmare poate fi coafat sub orice forma.

La inceputul acestei proceduri se aplica continutul special numit Boost Up numai pe radacinile parului, fara a atinge scalpul, iar nivelul de volum poate fi ales impreuna cu stilistul – natural, vizibil sau „coama leului”.

Compozitia nu contine componenti daunatori, ci este foarte hranitor. Procedura in sine se bazeaza pe bio-ondulari ale volumului cu folosirea cisteaminei – cel mai activ component. Acest aminoacid, in amestec cu keratina, ajuta la restructurarea parului, fara a-l deteriora. Cisteamina nu contine amoniac, are un pH scazut, dar include in componenta sa un extract foarte eficient si anume extractul de propolis, care previne iritarea scalpului.

Pret Boost Up – 550 ron.

Pret Boost Up par lung – 650 ron.

 

Va invitam sa urmariti un reportaj despre metoda Boost Up realizat de echipa emisiunii Observator Special, Antena 1, la noi in salon :

http://observator.tv/social/special-par-cu-volum-fara-niciun-efort-149023.html

Programeaza-te!