Servicii salon de infrumusetare Beauty Play

Fiecare persoana ce ne trece pragul ne inspira si ne determina sa oferim cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele si a crea schimbari spectaculoase de look.

De aceea, punem la dispozitia dvs. o gama completa de servicii de infrumusetare, alaturi de produse profesionale. Incepand de la cosmetica, coafor, manichiura si pedichiura si continuand pana masaj de relaxare, anticelulitic, reflexoterapeutic, tratamente de slabire si remodelare corporala cu ajutorul aparatelor de ultima generatie, dar si tratamente faciale, solar, extensii par si gene false fir cu fir, fiecare client ce vine la Beauty Play este intampinat de specialisti cu experienta, care isi dedica creativitatea in construirea look-ului dorit.

Salonul de infrumusetare Beauty Play se adreseaza deopotriva femeilor, barbatilor si copiilor.

Concept Beauty Play

Salonul de infrumusetare Beauty Play, situat in Bucuresti, sector 3, si-a deschis portile in 2010 si are un concept cat se poate de interesant, in special pentru parinti: pe langa partea de infrumusetare pentru adulti, la Beauty Play exista si un loc de joaca pentru copii, frizerie pentru micuti si magazin cu articole pentru prichindei. Astfel, parintii pot veni linistiti alaturi de micutii lor la salon, lasandu-i in grija noastra.

Fa-ti o rezervare!

Tel : 0768 694 063

Salonul de infrumusetare Beauty Play este situat in Bucuresti, sector 3, str. Campia Libertatii nr. 39A.

Program

Lu. – Vi.: 10:00 – 20:30

Sambata: 9:00 – 18:00

Duminica: Petreceri si evenimente

Programeaza-te!