Salon de infrumusetare cu loc de joaca si babysitting gratuit

Beauty Play aduce in Romania un concept unic: salon de infrumusetare cu loc de joaca pentru copii. Clientii salonului de infrumusetare isi pot aduce linistiti copii cu ei, deoarece le oferim babysitting gratuit. Prichindeii se vor juca in locul de joaca din aceeasi locatie.

Asadar, Salonul Beauty Play este locul ideal pentru familii. Mama si tata pot beneficia de servicii de infrumusetare, in timp ce copiii se distreaza in locul de joaca special amenajat pentru ei, in aceeasi locatie, sau beneficiaza si ei la randul lor de un tuns sau de mani-pedi.

Beauty Play va ofera tratamente profesionale, realizate de specialisti, cu aparate si produse profesionale. Practicam preturi accesibile pentru toti cei care isi doresc sa arate si sa se simta bine atunci cand se privesc in oglinda. Oferta de servicii cu care va intampinam este una completa: de la coafor, manichiura – pedichiura, masaj, la tratamente faciale si corporale sau montare extensii de par de orice tip.

Folosim brand-uri profesionale, deoarece apreciem calitatea, de aceea in salonul nostru veti gasi produse de la Bruno Vassari, Kinetics Cosmetics, Schwarzkopf, Label.m, Parisax, Vitality’s, dar si cea mai noua tehnologie in materie de aparate de slabire si remodelare corporala. Acestea folosesc proceduri complexe, de ultima generatie, precum cavitatia, presoterapia, radiofrecventa sau electrostimularea.

Personalul nostru stie sa ofere sfaturi personalizate, astfel incat, fiecare client sa isi puna in valoare atuurile. De asemenea, staff-ul nostru raspunde cerintelor dumneavoastra in engleza, rusa, italiana, lituaniana si, bineinteles, romana.

Aparitii TV

Reportaj Antena 1

Reportaj Observator, Antena 1

Reportaj Kanal D

Observator Special

Reportaj Observator Special

 Testimoniale Clienti

Va asteptam la Beauty Play!

Campia Libertatii nr 39A, Sector 3, Bucuresti
Lu. – Vi.:
10:00 – 20:30
Sa.:
9:00 – 18:00
Du.:
 petreceri si evenimente
Programari: 0768694063

Facebook Salon: Salon BeautyPlay

FB Loc de Joaca: BeautyPlayKidZone

FB Coafor Copii: Frizerie copii Beautyplay

Programeaza-te!