slabire si remodelare corporala bucuresti

Cauti un salon pentru slabire si remodelare corporala in Bucuresti? Ai ajuns in locul potrivit! Salonul de infrumusetare BeautyPlay iti propune o gama variata de tratamente de remodelare si slabire. Te asteptam pe str. Campia Libertatii nr. 39A, Bucuresti, sector 3.

Stim cat de pretios este timpul atunci cand incerci sa-ti atinge telurile pe toate planurile si mai stim si cat de importanta e imaginea ta, de aceea salonul Beauty Play din Bucuresti iti pune la dispozitie aparate performante de ultima generatie pentru slabit, remodelare corporala si tonifiere. Fiecare aparat in parte este specializat pe diferite necesitati, astfel incat sa fii multumita de rezultat si sa te simti bine in pielea ta.

MEZOTERAPIE – diminuare celulita si vergeturi

Mezoterapia intradermala reduce eficient celulita si vergeturile. Mezoterapia este tratamentul corporal care presupune introducerea in tegument, prin microinjectii, a unui cocktail de substante, stabilit in functie de nevoile si situatia fiecarei persoane. Mezoterapia este o interventie simpla si sigura, nedureroasa, de aici si popularitatea sa printre clientele BeautyPlay.

Dermotherm (sedinta – 45 minute)

Aliat de nadejde impotriva celulitei, sistemul inovator Dermoterm combina masajul prin suctiune si razele infrarosii. Depozitele adipoase dispar din zonele problema, iar procesul de transpiratie declansat are ca efect detoxifierea si eliminarea retentiei de apa. Prin realizarea unui drenaj limfatic, organismul este detoxifiat, iar prin stimularea circulatiei, pielea ramane tonifiata.

Numarul de sedinte cu Dermoterm necesare pentru a obtine rezultate pozitive variaza in functie de gradul celulitei. Tratamentul Dermoterm se poate combina cu electrostimularea, presoterapia sau impachetarile corporale la cald.

Cavitatie

Aceasta tehnica de liposuctie virtuala foloseste ultrasunete care distrug celulele grase. O data transformate in substante lichide, acestea sunt mai usor absorbite de sistemele de eliminare naturala a organismului. Tratatamentul de remodelare corporala este non-invaziv, fara efecte secundare si perfect sigur, actionand decisiv asupra celulitei si grasimii. Pielea ramane neteda, tonifiata si cu un aspect sanatos si tineresc. Prin eliminarea toxinelor, clientului i se confera o stare de bunastare, iar echilibrul organismului este restabilit.

Sedinta dureaza 40 de minute si este urmata de o sedinta de drenaj limfatic de 20-30 de minute.

Presoterapia (sedinta – 20-30 minute)

Aceasta metoda ofera rezultate in tratarea picioarelor grele, umflate si dureroase, tratarea celulitei in stadiu incipient, eliminarea toxinelor si retentiei de apa, eliminarea rotunjimilor dizgratioase produse de proasta circulatie si in diferite indicatii terapeutice, precum insuficiente veno-limfatice sau edeme.

Masajul prin presiune este contraindicat insa persoanelor care se afla in perioada menstruatiei, care sufera de claustrofobie, care au ulceratii, varice, trombofeblite, flebotromboze recente, infectii cutanate, probleme de deficienta cardiocirculatorie.

Radiofrecventa (sedinta – 40 minute)

O tehnica moderna si non-invaziva, radiofrecventa slabeste si combate cu succes celulita. Fara efecte secundare, fara pericol pentru piele si aplicabila pe toate tipurile de piele, radiofrecventa corporala tonifiaza pielea si o netezeste inca de la prima sedinta. Printre problemele care le rezolva se numara: vergeturi, piele flasca, cicatrici, adipozitate localizata si celulita. O sedinta de radiofrecventa corporala dureaza in jur de 40 minute in Salonul BeautyPlay din Bucuresti.

Electrostimulare (sedinta – 45 minute)

Stiati ca o sedinta de electrostimulare corporala este echivalentul a peste 6 ore neintrerupte de gimnastica? Prin stimularea muschilor, se creeaza o cerere de energie care va fi extrasa din grasimile din imprejurimi, arzandu-le. Astfel, putem spune adio grasimilor si celulitei. Electrostimularea corporala iti confera o piele cu un aspect sanatos, cu o circulatie imbunatatita, o musculatura intarita si definite, precum si o scadere considerabila in cm. Electrostimularea poate fi folosita si pentru un lifting facial nechirurgical si pentru ridicarea sanilor.

Fiecare tratament de remodelare corporala si slabire are contraindicatii, precum utilizarea in perioada sarcinii, a menstruatiei, pentru persoanele cu boli cardiace, dar specialistul Beauty Play iti va povesti tot ce ai nevoie sa afli inainte de prima utilizare, oferindu-ti consiliere in privinta tratamentului de remodelare si slabire potrivit pentru tine.

Programeaza-te!