Pierderea parului in anumite zone ale scalpului din cauze genetice, din cauza unor boli sau in urma unor traume fizice poate fi mascata cu succes cu ajutorul extensiilor. De asemenea, extensiile de par sunt si o solutie pentru clientele care s-au confruntat cu pierderea totala a parului, ca urmare a chimioterapiei si in prezent au parul scurt si rar. Micro-extensiile noastre, care se aplica fir cu fir, dupa o tehnica inovatoare, se pot monta chiar si pe parul foarte scurt.

extensii alopecie 2022 - beautyplay

Avantajele micro-extensiilor de par BeautyPlay:

  • Nu deterioreaza firul de par. Spre deosebire de extensiile cu microringuri, banda adeziva sau cheratina, aceste extensii sunt prinse pe parul natural printr-o tehnica speciala, folosind un aparat care furnizeaza o rasina naturala, care nu deterioreaza firul de par.
  • Nu sunt vizibile. Intregul proces este extrem de delicat, extensiile fiind aplicate pe suvite foarte fine sau chiar pe cateva fire de par prin formarea de micro-legaturi (de marimea unui bob de orez). Este un proces minutios si consumator de timp, insa rezultatele sunt pe masura, pentru ca micro-extensiile sunt practic invizibile.
  • Pot fi aplicate doar pe anumite zone: unde parul este foarte rar.
  • Pot fi aplicate pe par foarte scurt. Daca alte extensii se aplica doar pe par incepand de la 10 cm, micro-extensiile noastre se pot monta chiar si pe o lungime incepand de la 2 cm, daca structura parului permite.
  • Pot fi aplicate si barbatilor care au probleme cu caderea parului.
  • Creeaza volum fara a avea aspectul greoi sau artificial al extensiilor clasice.

Ne mandrim cu faptul ca in acest moment salonul de extensii BeautyPlay este singurul din Romania care are specialisti pregatiti in aceasta tehnica de aplicare, cu atat mai mult cu cat vorbim despre un procedeu extrem de delicat!

Suferi de alopecie areata, androgenica, involutiva, cicatrizanta sau cauzata de chimioterapie?  Venim cu solutii pentru cei care se confrunta cu pierderea parului: micro-extensii invizibile care se aplica chiar si pe parul foarte scurt!

Unde ne gasiti

Va asteptam la BeautyPlay!
BEAUTYPLAY Campia Libertatii nr 39A Sector 3, Bucuresti
Lu. – Vi.:
10:00 – 20:30
Sa.:
9:00 – 18:00
Du.:
Pentru petreceri si evenimente
Programeaza-te!