Cauti un salon in Bucuresti pentru laminarea parului? Ai ajuns in locul potrivit! Din salonul de infrumusetare Beauty Play vei pleca cu un par stralucitor si sanatos! 

salon laminare par

Laminarea parului consta in aplicarea unei compozitii speciale care il va proteja de factorii externi si va incetini deteriorarea.

Rezultatul laminarii parului este uimitor: volumul parului creste cu 10-15%, te vei bucura de un par mai stralucitor si mai matasos, mai usor de pieptanat, coafat si stilizat.

Compozitia laminarii include ingrediente naturale, fara acizi, alcalini sau amoniac. Compozitia este aplicata pe par timp de 20-25 de minute, precum o masca, dupa care este indepartata prin spalare. Filmul ce acopera firul de par ii permite sa respire, si, in acelasi timp, impiedica pierderea de vitamine, proteine si umiditate.

Laminarea nu deterioreaza parul, nu exista contraindicatii, putand fi repetata de mai multe ori, pe orice tip de par, de orice lungime, iar rezultatele se mentin timp de 6 saptamani.
 
Laminarea este recomandata in special parului deteriorat din cauza vopsirii repetate sau din cauza tratamentelor termice.

Vrei sa iti laminezi parul?

Te asteptam in salonul de infrumusetare Beauty Play!  

Adresa:  Bucuresti, sector 3, str. Campia Libertatii nr. 39A.

Program:

Lu. – Vi.: 10:00 – 20:30

Sa. :10:00 – 18:00

Telefon: 0768 694 063

Email : salonbeautyplay@gmail.com

Programeaza-te!