Suntem importatori si distribuitori exclusivi in Romania pentru o gama variata de extensii din par natural: extensii tape-on (banda adeziva), extensii cu cheratina, extensii cusute, extensii cu microring si nanoring, micro-extensii de par invizibile. Extensiile din par natural sunt fabricate in Lituania.

O noutate in Romania: Micro-Extensiile Invizibile

Daca cu celalalte tipuri de extensii de par sunteti deja familiarizati de multi ani, micro-extensiile de par sunt inca o noutate, atat pentru specialisti, cat si pentru clienti. In 2016, am adus in Romania micro-extensiile de par invizibile din Lituania. Ne-am specializat in noua tehnica de aplicare a extensiilor si, de atunci, zeci de cliente si clienti BeautyPlay s-au bucurat de un nou look, cu aspect autentic. 

Micro-extensiile sunt prinse pe parul natural printr-o tehnica speciala, folosind un aparat care furnizeaza o rasina naturala, care nu deterioreaza firul de par. Intregul proces este extrem de delicat, pentru ca extensiile sunt aplicate pe suvite foarte fine de par sau chiar pe cateva fire de par. Practic, aceste extensii de par sunt invizibile!

Daca alte tipuri de extensii de par se aplica doar pe parul natural de cel putin 10 cm lungime, micro-extensiile se pot monta si pe o lungime de 1-2 cm. Astfel, micro-extensiile invizibile pot fi aplicate si persoanelor care au probleme cu caderea parului sau care se confrunta cu alopecie. De asemenea, acest lucru face ca micro-extensiile de par sa fie o solutie atat pentru femei, cat si pentru barbati.

producator-distribuitor-extensii-par-beautyplay

Comercializare si Training

Furnizam hairstylistilor si saloanelor de infrumusetare o gama variata de extensii din par natural:

  • micro-extensiile de par invizibile
  • extensii tape-on (banda adeziva)
  • extensii cu cheratina
  • extensii cusute
  • extensii cu microring si nanoring

Oferim si training pentru tehnica de montare a micro-extensiilor de par. In acest moment, salonul Beauty Play este singurul din Romania care are specialisti pregatiti in aceasta tehnica de aplicare.

„La Beauty Play alegem mereu cele mai moderne si non-invazive tratamente pentru ca punem pret pe calitate si rezultate de top. Am adus micro-extensiile in Romania pentru ca sunt un serviciu accesibil si ofera rezultate incredibile! Micro-extensiile de par sunt personalizate si adaptate nevoilor fiecarui client, folosind doar cea mai buna calitate de par natural, ales manual in fabrici renumite din Lituania. Ne mandrim cu faptul ca in acest moment salonul nostru este singurul din Romania care are specialisti pregatiti in aceasta tehnica de aplicare, cu atat mai mult cu cat vorbim despre un procedeu extrem de delicat!„ Viktorija Petrescu – manager Salon Beauty Play.

comercializare-micro-extensii-par

Esti hairstilist? Detii un coafor sau un salon de infrumusetare?

  • Extensiile din par natural comercializate de BeautyPlay asigura rezultate incredibile!

Multe persoane se tem ca extensiile se vor vedea si ca se vor face de rusine sau ca extensiile le vor deteriora parul. Pentru a evita astfel de scenarii negative si pentru a inlatura temerile clientilor, alege cele mai bune extensii de par si invata cum sa le montezi corect, folosind tehnici inovative. Comandand extensii de calitate inalta si urmand traingurile noastre, clientele iti vor fi recunoscatoare pentru noua coafura flexibila, cu aspect natural, autentic.

  • Extensiile din par natural iti vor face clientele si clientii fericiti!

Cand parul tau arata si se simte minunat, iti creste enorm increderea si stima de sine. Radiezi de optimism si buna-dispozitie. Tehnica de aplicare pe care o vei invata de la noi, creeaza o coafura flexibila, care se va comporta exact ca parul real, oferind extensiilor de par un aspect autentic si natural. Chiar daca parul clientilor tai este scurt sau lung, fin sau gros, ondulat sau drept, micro-extensiile profesionale de par pot fi aplicate cu succes fara a lasa sa se vada acele semne pe care le intalnesti la extensiile clasice.

  • Uneori, micro-extensiile invizibile schimba vieti!

Ganditi-va la persoanele care, din diverse cauze medicale, se confrunta cu o cadere masiva a parului sau cu alopecie. Micro-extensiile noastre, care se aplica fir cu fir, dupa o tehnica inovatoare, se pot monta chiar si pe parul foarte scurt. Acestea sunt fixate pe mici sectiuni de par natural prin formarea de micro-legaturi de marimea unui bob de orez. Chiar daca acestea sunt de mici dimensiuni si sunt practic indetectabile, ele sunt 100% sigure si extrem de rezistente.

distribuitor-microextensii-par-natural

Esti interesat?

Vrei mai multe detalii? Vrei sa primesti o lista de preturi?

Programeaza-te!