Ti-a fost ars parul cu placa? Tunsoarea ta e un dezastru? Decolorantul ti-a ruinat parul? Extensii aplicate prost? 

Reparam ceea ce altii au stricat!

Ai alopecie? Te-ai confruntat cu o cadere masiva a parului din cauze medicale? Par extrem de incurcat din cauza depresiei?

Mascam pierderea parului si imperfectiunile!

Cu ajutorul extensiilor de par de ultima generatie, tehnicilor inovatoare de aplicare si experientei bogate, obtinem rezultate spectaculoase. Te putem ajuta sa iti refaci imaginea estetica intr-un timp foarte scurt.

In plus, in salonul BeautyPlay te poti bucura de tratamente profesionale cu rezultate imediate – Boost Up, Laminare si Ecranare, Mezoterapie Scalp.

extensii alopecie 2022 - beautyplay

producator-distribuitor-extensii-par-beautyplay

Viktorija Petrescu

Fa cunostinta cu Viktorija Petrescu, managera salonului BeautyPlay. Victoria a ridicat standardul industriei de hairstyling din Romania, investind constant in traininguri in strainatate pentru a invata metode inovative de montare a extensiilor de par si noutati in materie de extensii. In cei 12 ani de activitate,  a ajutat sute de cliente si clienti sa aiba parul mult visat si sa-si recapete increderea in sine.  

In 2010, Viktorija a adus din Lituania un concept inovativ, lansand primul salon de infrumusetare din Romania cu babysitting gratuit si loc de joaca gratuit pentru copiii clientilor: BeautyPlay.

Salon BeautyPlay – Solutii inovative pentru refacerea estetica a coafurii

 

Dupa o consultatie initiala la salonul nostru, vom lua impreuna o decizie cu privire la cea mai buna metoda pentru refacerea estetica a parului tau.

  • Extensii cu micro-capsule

Pentru persoanele care sufera de alopecie in anumite zone ale capului si pentru cele care au parul mai scurt si isi doresc trecerea la unul foarte lung, propunem montarea extensiilor cu micro-capsule.

Procedura revolutionara consta in fixarea unor micro-capsule transparente cu fire de par din extensii, ce se amesteca perfect cu firele de par ale clientei. In functie de viteza de crestere a parului, se realizeaza mici corectii la fiecare 4-6 luni.

De ce extensii si nu o peruca? Prin aceasta procedura, coafura arata mai natural ca o peruca!

Extensii de par aplicate cu tehnica Combline, Australia

Combline este cea mai noua tehnica de aplicare a extensiilor de par! Cu ajutorul instrumentelor Combline, extensiile se aplica fir cu fir, iar rezultatul e uimitor, mai ales pentru persoanele cu par foarte rar sau cu alopecie. Putem adauga volum coafurii, lungime sau ambele.

Aceasta tehnica de aplicare a extensiilor permite o aplicare all-over: partile laterale, breton, zona frontala. Astfel ca este ideala pentru: barbatii si femeile care au parul scurt si pentru care alte tipuri de extensii nu s-ar potrivi;  persoanele care si-au taiat prea mult din lateral parul sau au portiuni de par ars; persoanele cu alopecie.

Micro-extensii de par invizibile

Intregul proces este extrem de delicat si poate fi asemuit cu munca unui bijutier pentru ca extensiile  sunt aplicate pe suvite foarte fine sau chiar pe cateva fire de par cu o rasina naturala. Rezultatele sunt insa pe masura – micro-extensiile sunt practic invizibile si rezista circa 3-4 luni de la aplicare.  Micro-extensiile din par natural sunt atat de delicat aplicate incat va fi imposibil sa faci distinctia intre parul aplicat de stilist si parul tau.

Programeaza o consultatie gratuita!

Telefon: 0768 694 063

Adresa salon: Campia Libertatii 39A, Sector 3, Bucuresti.

Program de lucru: L-V: 10:00 – 20:30; Sambata: 9:00 – 18:00

 

Programeaza-te!