Modele de Unghii in Tendinte in 2024

Multe femei imbratiseaza acum un aspect elegant si minimalist pentru unghiile lor. Totusi, asta nu inseamna ca modelele de unghii in tendinte in 2024 sunt plictisitoare. Totul tine de cantitate, de proportie. De exemplu, culorile puternice si vii nu dispar definitiv, ci devin o pata de culoare intr-un design clasic, iar aplicatiile cu sclipici si strasuri pe unghii devin mai subtile.

[…]

Vrei un par mai lung si mai bogat, dar ti-e teama sa-ti montezi extensii?

Parul tau a fost intotdeauna o provocare pentru tine? De cand te stii ti-ai dorit un par mai lung si mai voluminos? Orice tratament folosesti, parul nu creste, ba mai mult, cade si se degradeaza din cauza chimicalelor din asa-zisele „tratamente”?

Ai auzit de extensiile de par, ai citit tot felul de pareri pro si contra si nu stii ce sa mai crezi? In mintea ta apare mereu o intrebare: Imi va cadea parul daca imi pun extensii?

Te cred. Pe Internet gasim cazuri nefericite si feedbackuri negative. De obicei, din cauza ca se merge pe “ieftin si rapid”. Se aleg extensii din par sintetic de proasta calitate si/sau se apeleaza la „vecina aia care in timpul liber mai pune si extensii”.

[…]

modele unghii vara 2020 - abstract

Modele de unghii pentru vara lui 2020

Vara aceasta ne aduce noi tendinte „fierbinti”, nu numai la imbracaminte, coafuri sau machiaj, ci si la manichiura. Vrei sa afli ce modele de unghii sunt la moda in vara 2020? Sau ce culori de unghii sunt trendy vara asta? Am studiat cu atentie tendintele din 2020 si am ales cele mai cool idei de manichiura pentru tine!

Indiferent daca iti faci manichiura acasa sau la salonul nostru de manichiura, inspira-te din lista noastra cu cele mai frumoase modele de unghii pentru sezonul de vara 2020. De la variatii subtile, la manichiuri minimaliste pana la jocuri de culori, exista cate ceva pentru fiecare gust si fiecare personalitate. […]

Ultimul trend: extensiile invizibile!

Micro-Extensiile Invizibile-  acum si in Romania

Extensiile de par au devenit foarte populare in ultima perioada pentru ca sunt o metoda eficienta si la indemana de a-ti schimba look-ul. Cu o simpla vizita la un salon de infrumusetare poti adauga lungime, volum si chiar culoare parului natural, iar tot procesul dureaza doar cateva ore. Cu toate acestea foarte multe persoane sunt reticente sa faca acest pas pentru ca se tem ca extensiile le vor deteriora parul,vor avea un aspect artificial sau pur si simplu nu au lungimea potrivita a firului de par.

Tehnica de aplicare nou aparuta in Romania, bazata pe micro-extensii profesionale pentru par cu mese naturale alese manual, te ajuta sa scapi de aceste probleme si are de asemenea multe alte beneficii.

Micro-extensiile pentru par sunt o noutate chiar si la nivel international! Spre deosebire de extensiile cu microringuri, banda adeziva sau cheratina, aceste extensii sunt prinse pe parul natural printr-o tehnica speciala, folosind un aparat care furnizeaza o rasina naturala, care nu deterioreaza firul de par. Intregul proces este extrem de delicat si poate fi asemuit cu munca unui bijutier pentru ca extensiile sunt aplicate pe suvite foarte fine sau chiar pe cateva fire de par. Rezultatele sunt insa pe masura, pentru ca micro-extensiile sunt practic invizibile, iar rezultatele pot rezista circa 3-4 luni de la aplicare. […]

Modele de unghii in tendinte in primavara 2020

Vremea frumoasa de afara ne readuce in centrul atentiei ideea de schimbare, reinventare. Primavara este anotimpul nostru preferat, deoarece este momentul in care incepem sa ne reinnoim rutina de infrumusetare, incepand chiar cu aspectul unghiilor noastre. Acum este cel mai bun moment pentru a ne schimba manichiura si de a trece de la acele nuante intunecate sau anoste de iarna la nunate proaspete si vii. Si, acum este momentul de a incerca noi modele de unghii, dintre cele mai indraznete! […]

Tendinte Par – Primavara 2020

Deceniu nou, coafura noua.  Daca esti curioasa sa afli ce tunsori se poarta sau ce culori de par sunt in tendinte in primavara anului 2020, ai ajuns in locul potrivit.

Din multitudinea de tendinte propuse pentru primavara anului 2020, noi am selectat 5 care ne-au placut foarte mult:

  1. Impletiturile Afro sau Suvitele Impletite.
  2. Par dezordonat cu accesorii elegante.
  3. Culori de par indraznete: albastru, roz.
  4. Flori de lavanda in par.
  5. Par lung, drept fara scari / trepte.

Sa le luam pe rand… […]

manichiura beautyplay bucuresti

Prima ta manichiura/pedichiura profesionala? Iata la ce sa te astepti!

Cine nu-si doreste ca unghiile sale sa arate perfect? Pentru a avea unghii frumoase si ingrijite intr-un timp relativ scurt opteaza pentru cosmetizarea lor apeland la serviciile profesionale de manichiura-pedichiura ale saloanelor de infrumusetare.

Felul in care iti ingrijesti unghiile poate fi cartea ta de vizita si poate spune multe despre caracterul tau si desprea starea ta psihica.

O manichiura sau o pedichiura perfecta nu inseamna doar aspect placut, ci si un tratamentul profesional care, aplicat corect, are efecte benefice pe termen lung asupra sanatatii mainilor si picioarelor.

Daca este prima data cand apelezi la servicii profesionale de manichiura/pedichiura, este important sa stii la ce sa te astepti inainte si in timpul sedintei si ce optiuni de cosmetizare a unghiilor ai la ora actuala. […]

Programeaza-te!