Cauti un salon de extensii in Bucuresti? Ai ajuns in locul potrivit! 

Hairstilistele BeautyPlay iti asigura un montaj profesionist, rezistent si insesizabil al extensiilor.

Suntem la curent cu cele mai noi si inovatoare tehnici de montaj si suntem specializate in aplicarea tuturor tipurilor de extensii. In plus, ne mandrim cu faptul ca in acest moment avem cea mai variata gama de extensii si la noi se gasesc chiar produse in exclusivitate, precum micro-extensiile invizibile, extensiile de par cu micro-capsule.

La Salonul BeautyPlay iti propunem extensii din par natural de cea mai buna calitate si iti asiguram un montaj impecabil al extensiilor. 

Fa-ti acum o programare la 0768694063 ! Cu noi esti pe maini bune!

Campia Libertatii 39A, Bucuresti, Sector 3

Montam extensii de toate tipurile, pentru toate tipurile de par!

Se apropie un eveniment special sau iti doresti o schimbare de look pe termen lung? Te asteptam la BeautyPlay sa alegem impreuna extensiile din par natural potrivite nevoilor tale”: micro-extensii tape-on (cu banda adeziva), extensii clip-on, extensii cozi, extensii microring/nanoring, extensii cusute sau extensii cu cheratina. Suntem specializate in aplicarea tuturor tipurilor de extensii.

 

Pentru cei care sufera de alopecie in anumite zone ale capului si pentru cei care au parul scurt si rar, propunem montarea unor extensii speciale: 

  • Micro-extensii invizibile, aplicate fir cu fir, chiar si pe o lungime de 1-2 cm. Intregul proces este extrem de delicat, asemuit cu munca unui bijutier. Ne mandrim cu faptul ca in acest moment Salonul de extensii BeautyPlay din Bucuresti este singurul din Romania care are specialisti pregatiti in aceasta tehnica de aplicare, cu atat mai mult cu cat vorbim despre un procedeu extrem de delicat! Mai multe detalii despre micro-extensiile invizibile gasesti aici.
  • Extensii de par cu micro-capsule – procedura revolutionara consta in fixarea unor micro-capsule transparente cu fire de par din extensii, ce se amesteca perfect cu firele de par ale clientei. In functie de viteza de crestere a parului, se realizeaza mici corectii la fiecare 4-6 luni.

Cauti un salon in Bucuresti pentru a-ti aplica extensii de par tape-on si micro tape-on? Hairstilistele BeautyPlay iti asigura un montaj profesionist, rezistent si insesizabil al extensiilor cu banda adeziva. Afla mai multe despre acest tip de extensii aici.

Extensiile cu cheratina si micro-keratina sunt extensii permanente. Se aplica la cald, „fir cu fir”. Rezista cel mai mult pe par, pana la 4-6 luni de zile, in functie de cat de rapid creste parul. Afla mai multe aici.

Pentru clientele care sufera de alopecie si pentru cele cu parul foarte rar care isi doresc o extindere spectaculoasa in lungime. Procedura revolutionara consta in fixarea unor micro-capsule transparente cu fire de par din extensii, ce se amesteca perfect cu firele de par ale clientei. In functie de viteza de crestere a parului, se realizeaza mici corectii la fiecare 4-6 luni. Detalii aici.

 

Semi-permanente, cu sistem de prindere prin fixarea ineluselor pe suvita de par. Refolosibile, daca se achizitioneaza noi ineluse de prindere. Se pot monta pana la 8 seturi de extensii, in functie de gradul de volum dorit. Se pot purta pana la 3-4 luni.

Detalii despre acest tip de extensii aici.

Aplicarea extensiilor de par cusute nu implica manevrare termica. Se aplica prin coaserea suvitelor la baza, cu ajutorul unui ac special si a unei ate de culoarea parului. Sunt recomandate pentru parul mai lung. Detalii aici.

Cu ajutorul instrumentelor Combline, hair-stilistele noastre aplica extensiile de par fir cu fir. Rezultatul e uimitor, mai ales pentru persoanele cu par foarte rar sau cu alopecie. Putem adauga volum coafurii, lungime sau ambele. Aceasta tehnica de aplicare a extensiilor permite o aplicare all-over: partile laterale, breton, zona frontala. Astfel, aceasta tehnica este ideala pentru: barbatii si femeile care au parul scurt si pentru care alte tipuri de extensii nu s-ar potrivi; persoanele care si-au taiat prea mult din lateral parul; persoanele care au portiuni de par ars; persoanele cu alopecie. Te asteptam la salonul nostru din sectorul 3, zona Titan (Campia Libertatii nr 39A)


PRETURI

PRETURI MANOPERA EXTENSII

  • Intretinere extensii tape-on – 600 ron/set.
  • Intretinere extensii micro-tape-on – 700 ron/set.
  • Montaj extensii tape-on – 500 ron/set.
  • Aplicare extensii micro-tape-on – 650 ron/set.

PRETURI EXTENSII DIN PAR NATURAL

Bucura-te si tu de o transformare spectaculoasa!

extensii de par bucuresti

Urmareste-ne pe FacebookSalon BeautyPlay

TE ASTEPTAM LA SALONUL BEAUTY PLAY!

Adresa: Campia Libertatii 39A, Bucuresti, Sector 3

Program: Lu. – Vi.: 10:00 – 20:30. Sa.: 9:00 – 18:00 Du.: inchis

Programari: 0768694063

Programeaza-te!