salon masaj sector 3 bucuresti

Cauti un salon de masaj in Bucuresti? Salonul de infrumusetare Beauty Play iti ofera masaje de relaxare si terapeutice. Salonul nostru este situat in Bucuresti, sector 3, str. Campia Libertatii nr. 39A.

Terapeutii nostri au o experienta notabila in masaje de relaxare, masaje terapeutice de refacere si terapie cu exercitii fizice pentru copii si adulti.

Masaje de relaxare si masaje terapeutice pentru Bebelusi si Copii

Stiai ca masajul bebelusului poate fi realizat, cu grija, inca din prima saptamana de viata? Printre beneficiile masajului la bebelusi se numara: prevenirea constipatiei, ameliorarea durerilor provocate de colici, reducerea nivelului de stres, cresterea calitatii somnului, stimularea circulatiei, echilibrarea sistemului nervos.

Masajele terapeutice pentru copii pot fi regionale, in scop terapeutic si recuperator la nivelul cervico-toracal, lombo-sacral, la nivelul membrelor superioare si inferioare. Sau exclusiv faciale, pentru copii care intampina probleme neurologice si dificultati in procesele de masticatie, deglutitie, tulburari de limbaj sau salivatie abundenta.

Probleme adresate prin masajele terapeutice: Displazie, Torticolis, Talus Valgus, Scolioza, Cifoza, Lordoza, Distonie musculara, Hidrocefalie, Hipertonicitate, Hipotensiune, Tulburari autiste, Paralizie cerebrala, Picioare plate.

Masajele de relaxare pentru copii au beneficii precum: stimularea circulatiei sangvine si limfatice, scaderea anxietatii si stresului, ameliorarea tulburarilor de somn.

Masaje de relaxare si masaje terapeutice pentru Adulti

Masajul este benefic pentru trup, minte si suflet.

Masajele terapeutice adreseaza durerile acute cauzate de leziuni, interventii chirurgicale, suprasolicitare musculara si tensiune musculara.Utilizarea masajului ca parte a reabilitarii poate creste rata de vindecare si poate reduce timpul de recuperare.

Masajele de relaxare reduc stresul si anxietatea si contribuie la ameliorarea tulburarilor de somn.

Preturi masaj relaxare /terapeutic

  • Masaj copii 0-16 ani- 120 ron *cere oferta pentru curs de tratament.
  • Masaj facial+decolteu anti-aging – 80 ron
  • Masaj terapeutic 45 min – 120 ron
  • Masaj relaxare femei 60 min – 150 ron
  • Masaj relaxare barbati 60 min – 200 ron

Programeaza-te!