Cat costa sa iti faci suvite blonde la salon

Suvite blonde? Mai sunt la moda? Da, dar nu orice fel suvite blonde, ci cele cu stil.

Suvitele subtile blond platinat, blond cenusiu sau blond miere sunt inca foarte populare. Mai ales cele realizate in cadrul tehnicilor ombre, bronde si balayage.

La salonul de coafura Beauty Play din Bucuresti, preturile* pentru vopsit suvite blonde sunt:

  • Suvite (manopera) – 150-350 ron
  • Balayage (manopera) – 250-350 ron

(*preturi februarie 2024. Atentie, preturile pot suferi modificari in timp. Va rugam sa sunati pentru confirmare.)

Reminder:

Tehnica de vopsire Balayage se realizeaza cu mana libera, fara a folosi folia de aluminiu, prin miscarile similare celor de pictare. Se recomanda suvite blonde apropiate de culoarea parului, pentru un aspect natural, stilat. Balayage-ul se intretine foarte usor.

Tehnica de vopsire Bronde are rolul de a aduce accente de blond unui par saten. Suvitele deschise treptat si varfurile de un blond deschis creeaza aspectul unui par ca spicul de grau vara.

Tehnica de vopsire Ombré consta intr-o estompare graduala a culorii de la radacina spre varfuri. In cazul nostru, de la un blond mai inchis la unul foarte deschis.

Tehnica de vopsire 3D a parului consta intr-o colorare bogata, multi-ton, cu o gradare de la inchis la deschis, de la radacini si pana la varfuri. Suvitele blonde tridimensionale creeaza iluzia unui volum mai mare.

Par Rar, Fragil, Deteriorat?

Vrei sa iti faci suvite blonde, dar ai parul fragil si ti-e teama sa nu il deteriorezi si mai mult? Nu-ti face griji! La salonul Beauty Play folosim vopsea speciala pentru parul blond. Vopseaua contine proteine din soia si grau, silicon organic, biosil si colagen marin. Aceasta hidrateaza si hraneste parul de la radacina si restructureaza firul de par. Rezultatul – un blond frumos si un par stralucitor.

Daca doresti, poti apela si la tratamente profesionale pentru parul deteriorat, precum laminarea si ecranarea Q3.

pret suvite blonde

Daca ai nevoie de suvite blonde, daca vrei sa iti tunzi si sa iti stilezi parul, sa il fortifici si sa ii dai un aspect stralucitor, atunci coaforul Beauty Play din Bucuresti, sector 3, zona Titan, este locul perfect.

Programeaza-te la: 0768 694 063

Urmareste-ne si pe Facebook  @SalonBeautyPlay sau Instagram @SalonBeautyPlay

Programeaza-te!