distribuitor-microextensii-par-natural

Multe femei se tem ca extensiile de par se vor vedea sau ca vor aluneca si ca se vor face de rusine in public. Nu zic ca nu este posibil! Doar daca alegi extensii de proasta calitate si daca nu le montezi corespunzator!

asa nu

Pentru a evita astfel de situatii penibile, alege cele mai bune extensii din par natural si apeleaza la un salon specializat unde sa ti le montezi corect, folosind tehnici inovative.

Apeland la specialisti, vei obtine o coafura rezistenta, flexibila, cu aspect natural, autentic.

Iata cum arata extensiile de par de calitate BeautyPlay

extensii de par inainte si dupa

poze extensii de par inainte si dupa

Extensii din Par Natural – Inainte si Dupa. Poze din salonul Beauty Play

montare extensii de par inainte-dupa

extensii de par inainte-dupa salon beautyplay bucuresti

extensii de par naturala inainte si dupa

micro-extensii de par invizibile salon beautyplay bucuresti

Uneori, diferentele sunt spectaculoase. Chiar daca parul clientelor este scurt sau lung, fin sau gros, ondulat sau drept, micro-extensiile profesionale de par Beauty Play pot fi aplicate cu succes fara a lasa sa se vada acele semne pe care le intalnesti la extensiile clasice. Mai multe detalii aici.

Alteori, extensiile de par schimba vieti. Pierderea parului in anumite zone ale scalpului din cauze genetice, din cauza unor boli sau in urma unor traume fizice poate fi mascata cu succes cu ajutorul extensiilor care se aplica chiar si pe parul scurt. Mai multe detalii aici.

 

 Cauti un salon de extensii in Bucuresti? Ai ajuns in locul potrivit! Specialistii Beauty Play iti asigura un montaj profesionist, rezistent si insesizabil al extensiilor.

0768 694 063

salonbeautyplay@gmail.com

  SalonBeautyPlay |  SalonBeautyPlay

Programeaza-te!