Iti doresti o imbunatatire vizibila si rapida a aspectului tenului? Vrei sa arati bine acum, nu dupa 6 -12 luni de folosire a celor mai scumpe creme si masti? Investeste in tratamente care functioneaza! Prin mezoterapie iti stimulam celulele fibroblastice din piele pentru ca acestea sa produca mai mult colagen si sa combata semnele imbatranirii. 

Parul tau devine din ce in ce mai rar si creste greu? Ai incercat tot felul de sampoane si masti de par, dar situatia nu s-a imbunatatit? Este greu sa lupti cu mostenirea genetica si factorii biologici! Poti insa stimula cresterea parului printr-o tehnica cu efecte dovedite – mezoterapia!

Dermapen – pentru ten si piele

salon mezoterapie bucurestiMezoterapia, cunoscuta si sub denumirea de Terapie de Inductie a Colagenului, este o procedura de rejuvenare si regenerare a pielii, minim invaziva, care implica utilizarea unui dispozitiv medical cu microace de unica folosinta, sub forma unui stilou, cunoscut sub denumirea de Dermapen, pe suprafata problematica a pielii.

Cu ajutorul Dermapenului se efectueaza microinjectii superficiale si rapide ce introduc in mezoderm (stratul mijlociu al pielii) produse biologice identice pielii, cu scopul de a stimula productia de colagen si a oferi un puternic efect de rejuvenare.

Tratamentul cu Dermapen are urmatoarele beneficii:

  • Reintinerirea Tenului
  • Diminuarea Ridurilor
  • Diminuarea Petelor Pigmentare
  • Diminuarea Cearcanelor
  • Imbunatatirea aspectului Cicatricilor
  • Tratamentul Acneei
  • Imbunatatirea aspectului Vergeturilor.

Efectele mezoterapiei tenului sunt vizibile dupa doar cateva sedinte si intrec cu mult efectele cremelor si mastilor de fata.

Rezultatele mezoterapiei cu acid hialuronic si vitamine asupra rejuvenarii tenului sunt dovedite prin studii stiintifice. Poti consulta aici un experiment care a relevat ca noua tehnica minim invaziva de mezoterapie poate imbunatati aspectul clinic al pielii pentru diferite grupe de varsta de pacienti.

Durata sedinta mezoterapie ten: 30 min.

Pret sedinta mezoterapie ten si zona ochilor: 350 lei.

Programeaza-te chiar acum la o sedinta Microneedling cu Dermapen la salonul BeautyPlay din Bucuresti!

Dermapen pentru stimularea cresterii parului

salon mezoterapie bucurestiMezoterapia scalpului, cunoscuta si sub denumirea de terapie cu microneedling, este una din cele mai recente si mai eficiente metode de stimulare a cresterii parului. Procedura este minim invaziva si implica stimularea microcirculatiei in scalp si inhibarea pierderii excesive a parului, prin injectarea unor tratamente speciale.

Cele mai frecvent utilizate tratamente folosite in mezoterapie sunt vitaminele, substantele nutritive, extractele naturale si substantele antiinflamatorii. Tratamentele sunt selectate individual, in functie de problema existenta (cadere par, alopecie).

Se realizeaza cu ajutorul unor dispozitive speciale – Dermapen sau Dermaroller.

Tratamentul de mezoterapie a scalpului este minim invaziv, practic fara durere si se poate aplica atat femeilor, cat si la barbatilor.  

Durata sedinta mezoterapie scalp: 30 min.

Pret sedinta mezoterapie scalp: 300 lei (include si fiola cu tratament, precum si spalatul si aranjatul parului).

Programeaza-te chiar acum la o sedinta de Mezoterapie a Scalpului cu Dermapen la salonul BeautyPlay din Bucuresti!

 

Te asteptam la BeautyPlay! 

Adresa: Campia Libertatii nr 39A, Sector 3, Bucuresti

Program: Lu. – Vi.: 10:00 – 20:30 | S.: 9:00 – 18:00

Programari: 0768694063

Facebook: Salon BeautyPlay

Programeaza-te!