Cauti un salon pentru tratamente corporale si remodelare corporala in Bucuresti? Ai ajuns in locul potrivit! Salonul de infrumusetare BeautyPlay iti propune o gama variata de tratamente corporale si de slabire. Te asteptam la salonul nostru din Bucuresti, sector 3, str. Campia Libertatii nr. 39A.

Slabire si remodelare corporala

Sintagma “de 3x femeie” nu mai e demult ceva greu de obtinut. Astazi le putem obtine cu usurinta pe toate: o cariera profesionala de invidiat, o familie frumoasa, dar si o viata din care distractia nu lipseste. Liantul care mentine un echilibru intre toate acestea este dat de sanatate si increderea in puterile proprii. Atat timp cat avem grija de organismul nostru, atat la interior, cat si la exterior, putem duce orice lupta, indiferent de cat de grea ar fi.

Stim cat de pretios este timpul atunci cand incerci sa-ti atinge telurile pe toate planurile si mai stim si cat de importanta e imaginea voastra, de aceea salonul Beauty Play va pune la dispozitie aparate performante de ultima generatie pentru slabit, remodelare corporala si tonifiere. Fiecare aparat in parte este specializat pe diferite necesitati, astfel incat fiecare clienta sa fie multumita de rezultat si sa se simta bine in pielea sa.

Citeste tot

 

Tratamente corporale

Va punem la dispozitie o gama variata de tratamente corporale si proceduri pentru imbunatatirea aspectului tenului dumneavoastra si solutii pentru majoritatea problemelor tenului, celulitei sau a grasimei. Pentru un trup mai suplu, o piele mai frumoasa, pentru reactivarea energiei fizice si mentale va invitam sa beneficiati de tratamentele oferite de firma noastra. Aceste tratamente, insotite de un regim echilibrat de hidratare si alimentatie vor produce rezultate vizibile chiar de la primele sedinte care vor fi recomandate in urma unei evaluari personalizate pe care centrul nostru v-o ofera gratuit.

Produsele profesionale folosite la efectuarea tratamentelor corporale sunt Bruno Vassari, o marca care a revolutionat industria cosmeticelor profesionale si al tratamentelor estetice.

Citeste tot

Programeaza-te!