Care este povestea noului Boost Up, adus in premiera in Romania de catre salonului BeautyPlay?

In secolele XIX si XX, ilustratorul american Charles Dana Gibson a pictat o serie de picturi reprezentand “idealurile frumusetii feminine” – doamne si domnisoare coafate voluminos, bufant.

Acest stil a fost extrem de popular timp de 20 de ani, inaintea inceperii primului razboi mondial. Coafura voluminoasa conferea farmec si finete femeii, impunandu-i sa mearga cu capul ridicat si cu atitudine.

Astazi, cuvantul bufant este readus in saloanele de infrumusetare de catre tehnologul rus Alexandru Butenin, dar cu o componenta bine structurata si o tehnica speciala de realizare a acestui volum, pentru a usura coafarea si aranjarea zilnica a parului in zilele noastre, mai ales ca ne confruntam constant cu lipsa timpului.

Parul cu volum a fost mereu un deziderat al frumusetii feminine, existand numeroase trucuri la care se apeleaza, insa avand ca dezavantaj efectul de scurta durata. De aceea, salonul BeautyPlay aduce in premiera in Romania Boost Up, o tehnica inovatoare din Lituania, care ofera parului volum de la radacina, ce se pastreaza pentru o perioada de pana la 6 luni.

La inceputul acestei proceduri se aplica continutul special numit Boost Up numai pe radacinile parului, fara a atinge scalpul, iar nivelul de volum poate fi ales impreuna cu stilistul – natural, vizibil sau „coama leului”. Compozitia nu contine componenti daunatori, ci este foarte hranitor. Procedura in sine se bazeaza pe bio-ondulari ale volumului cu folosirea cisteaminei – cel mai activ component. Acest aminoacid, in amestec cu keratina, ajuta la restructurarea parului, fara a-l deteriora. Cisteamina nu contine amoniac, are un pH scazut, dar include in componenta sa un extract foarte eficient si anume extractul de propolis, care previne iritarea scalpului.

In cazul in care parul este greu, fara volum, atunci cisteamina ofera o metoda ideala pentru mentinerea parului. Efectul acestui produs bifazic pastreaza structura parului, imbunatateste si stabilieaza nivelul pH-ului. Toate componentele folosite in acest proces intra in contact unul cu altul, astfel incat parul capata un filtru flexibil de protectie. El pastreaza elasticitatea si structura interna a firului de par, fiind recomandat atat pentru parul normal, cat si pentru cel deteriorat.

Dupa procedura ai posibilitatea de a-ti coafa parul doar uscandu-l cu föhn-ul, iar rezistenta hair stylingului creste. Problema parului gras poate fi rezolvata deoarece nu mai sunt necesare spalari zilnice, iar acesta devine mai ascultator si mai usor de aranjat. Pentru parul subtire, acest volum imbunatateste efectul tunsorii si forma coafurii, parul putand fi ondulat si vopsit chiar in aceeasi zi. In cazul in care va prinde ploaia, volumul se va pastra in continuare.

Viktorija Petrescu, manager al salonului BeautyPlay, a fost cea care a urmat trainingul Boost Up in Lituania si a hotarat sa aduca aceasta tehnica si in Romania: “Merg constant la cursuri, atat in tara, cat si in strainatate si trebuie sa recunosc ca aceasta tehnica m-a impresionat. Desi la salon punem si extensii de par de toate tipurile, clientele imi cereau pachetul complet, sa aiba si lungimea si volumul dorit, de aceea am dorit sa o fac cunoscuta si publicului din Romania.

Volumul dureaza intre 3 si 6 luni si ritualul de ingrijire este foarte simplu: dupa spalare, parul trebuie uscat cu capul in jos, pentru a pastra cat mai mult efectul. In zona radacinii, daca atingi cu varful degetelor, se va simti ca un puf usor, acesta fiind efectul tehnicii, dar care poate fi usor indreptat cu solutii fixative. Lungimea parului in sine nu este atinsa, el ramanand drept, prin urmare poate fi coafat sub orice forma.

Pret Boost Up -450 ron

Procedura Boost Up costa 450 ron, dar isi merita fiecare banut, fiind un tratament care dureaza pana la 6 luni.

Salonul de infrumusetare Beauty Play este situat in Bucuresti, sector 3, str. Campia Libertatii nr. 39A.

Pentru rezervari, suna la 0768694063 sau trimite un mail la salonbeautyplay@gmail.com

Programeaza-te!