Carare pe mijloc. Parul drept, cu cararea exact pe mijloc este un trend vazut inclusiv pe covorul rosu. Acest tip de coafura iti alungeste trasaturile si astfel pari mai slaba. Cararea pe mijloc se poate purta cu volum sau fara, cu parul lasat pe spate sau prins intr-un coc.

center

Bretonul texturat si aparent dezordonat. Acest tip de breton, specific anilor ’60, a revenit la moda in toamna anului 2018. Se potriveste de minune cu parul prins intr-o coada inalta.

Onduleurile stranse, cu aspect „wet” raman in trend si anul acesta.

Cocul dezordonat este un trend ce a prins avant odata cu cresterea popularitatii lui Meghan Markle. Daca iti doresti un look elegant si usor de construit, opteaza pentru aceasta coafura.

Messy Bun

Banderolele de par, esarfele de par si funditele adauga personalitate tinutelor de toamna.

Headbands

Cocul prins in varful capului ramane constant in tendinte, fiind o alegere vazuta adesea chiar si pe covorul rosu.  

Top Knots

Cocul Banana este o solutie stilish usor de realizat daca ai parul de lungime medie. Tot ce trebuie sa faci este sa iti rasucesti parul si sa il fixezi cu agrafe.   

Banana Buns

Culorile pastel iti vor „tine cald” si te vor inveseli toamna asta. Uneori este mai simplu sa iesi in evidenta prin culoarea parului, decat prin haine.  

Pops of Color

Impletiturile, desi sunt mai greu de realizat, sunt spectaculoase. Toamna asta, ori de cate ori iti doresti un look elegant, romantic, fragil, sensibil, tineresc, fa o vizita la coafor pentru o coafura cu impletituri.

Braided Crowns

Tunsoarea bob unghiular, cu sau fara breton, incadreaza foarte bine chipul. Daca toamna asta nu vrei sa petreci ore in sir in fata oglinzii aranjandu-ti parul, opteaza pentru aceasta tunsoare usor de intretinut.

Angular Bobs

Pixie Voluminos – un trend curajos. Tunsoarea pixie, simetrica sau asimetrica, iti pune in evidenta chipul si gatul. Este o tunsoare ce adesea intinereste, dar nu se potriveste tuturor. Femeile cu fata rotunda si gatul scurt si gros trebuie sa cantareasca cu atentie alegerea unei astfel de coafuri.

Voluminous Pixies

 

Surse imagini: Getty Images, via goodhousekeeping.com

Programeaza-te!