Ce iti doresti atunci cand te duci la salon sa te vopsesti? Acoperire perfecta si rezultate cat mai naturale, luciu intens, protectie absoluta pentru par si scalp, rezultat uniform, timp de procesare convenabil, par matasos si usor de coafat, culoare care sa dureze indelung.

Ceea ce folosim la BeautyPlay este noua generatie de vopsea permanenta care, gratie unei tehnologii inovative dezvoltata in Laboratoarele de Cercetare si Dezvoltare Lisap, dispune de inteligenta artificiala. Acest nou tip de vopsea permanenta utilizeaza o secventa precisa de 5 Microsisteme care, impreuna, completeaza procesul de colorare permanenta, ducandu-l la perfectiune. Sistemul recunoaste tipul si starea parului care urmeaza a fi vopsit, si, in mod independent, automat, optimizeaza procesul de colorare pentru a obtine rezultate intense, de durata, cu o rezistenta sporita, fara niciun stres pentru firul de par.

Proteinele din grau si soia ofera hranire, perfecta hidratare a fibrei capilare, elasticitate si fac parul usor de pieptanat. Un alt ingredient important este Biosil, un silicon organic cu structura tridimensionala, oferind culorii maxima aderenta la firul de par. Agentii speciali tensioactivi indeparteaza toate rezidurile alcaline si, in contact cu apa, sigileaza structura parului finalizand procesul de colorare.

Aceasta vopsea de par ofera un efect perlat al culorii, garanteaza 100% acoperire a parului alb fara combinatii de nuante, contine unt de karite pentru hranirea si protectia parului si ulei de cocos pentru a lasa parul moale si maleabil. Contine micropigmenti de culoare pentru a nu forta deschiderea cuticulei si polimeri inovativi care ajuta la penetrarea rapida a micropigmentilor in par, astfel incat tot procesul de oxidare se realizeaza in interiorul firului de par.

Programeaza-te!